[FOTO] Festival Kre Mure i Drove 2016. u slikama

Srijeda, 01.06.2016.
[FOTO] Festival Kre Mure i Drove 2016. u slikama
Foto galerija
[FOTO] Festival Kre Mure i Drove 2016. u slikama
Premijerno smo zasijali pod zvjezdanim svodom, a tradiciju očuvanja kulturne baštine uspješno smo nastavili na 13. festivalu Kre Mure i Drove održanom u petak u Prelogu.

>> Redoslijed pjesama na 13. festivalu Kre Mure i Drove
 
Izvođači su po prvi puta uživo izveli 21 autorsku pjesmu, u kojoj je uživala brojna publika na Trgu slobode gdje se tražilo i mjesto više stoga su popunjenje i terase okolnih ugostiteljskih objekata.

Mnogim našim slušateljima i ljubiteljima kajkavske reči koji tu večer nisu mogli biti s nama, prenijeli smo dio atmosfere festivalskog programa uživo na 98.8 MHz. 

„Ovo je bio najljepši festival. Pod vedrim nebom,  21 predivna pjesma i vjerujem da smo svi skupa uživali. Mislim da će ovaj 13. festival Kre Mure i Drove svima nama ostati u sjećanju i srcu.

Hvala Studiju M, kao organizatoru, svim sponzorima, ali i izvođačima koji su se mjesecima trudili i pripremali za ovaj nastup.“ –
rekao je prilikom dodijele nagrada najslušanijim pjesmama s prošlogodišnjeg festivala, gradonačelnik Grada Prelog Ljubomir Kolarek.

Ovog puta, kako je bilo, povjerite u GALERIJI (lijevo), a dok čekamo video provjerite i dio vesele atmosfere koju smo s festivala prenijeli i putem naše Facebook stranice


>> KMD16: 21 izvođača podržalo oko tisuću posjetitelja

>> KMD16: Organizator i sponzori ponovno osigurali besplatan ulaz


Generalni pokrovitelj: Grad Prelog
Generalni sponzor: Kabel-Mont Domašinec 

Sponzori: Međimurje-plin d.o.o., KMK Zib d.o.o. Sveti Križ, Tehnix d.o.o. Donji Kraljevec, Lepoglavec d.o.o., Knjigovodstvo Kosec d.o.o., Komet d.o.o. Prelog, Mjernik d.o.o., AAT Geotermae d.o.o., Progreso grupa Podružnica Čakovec, Cvjetni atelier i trgovina „Magnolia“ Domašinec, Dom za starije i nemoćne „Strahija“ Hodošan, općine: Orehovica, Dekanovec, Donji Vidovec, Mala Subotica, Podturen, Sveta Marija