STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Odgovor gradonačelnika na pitanje o lošem stanju cesta u Cirkovljanu i Oporovcu

Nakon postavljanja kanalizacijske mreže u ulicama u Cirkovljanu i Oporovcu, mještani su se žalili zbog njihove neprohodnosti, ali i nesigurnosti.

Naime, dolazi do urušavanja puteva, stvaranja većih graba, što je posebno opasno za vrijeme kiše, a pri čemu nisu rijetka ni oštećenja na vozilima, piše između ostalog pismu koje nam je uputila slušateljica.

Što će po tom pitanju biti učinjeno dok se ceste ne asfaltiraju, odgovor smo potražili u gradskoj upravi, a u nastavu donosimo odgovor gradonačelnika Ljubomira Kolareka.

„Danas (op.a. petak) ćemo održati koordinacijski sastanak s izvođačem radova i investitorom, Međimurske vode, i inzistirat ćemo da se radovi ne nastavljaju tako dugo dok se ceste ne saniraju i urede tako da se može normalno proći.

Činjenica je jedna, da će se kompletna cestovna infrastruktura urediti na proljeće, s obzirom na to da treba pričekati da se kanalizacijski sustav ispita i da se slegnu zemlja i šljunak, da se dobije bolja stabilizacija, ali ceste moraju biti prohodne za normalno funkcioniranje prometa.

Ako ima bilo kakve štete na automobilima, na gumama, pozivam građane da se jave na grad Prelog jer je gradilište osigurano i imaju pravo na naknadu štete.“ – zaključio je.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.