STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Međimurska delegacija u Cannesu na dodijeli nagrada Financial Timesa

Mjesto za podnaslov

Foto: Studio M

Međimurska delegacija bila je na dodjeli nagrada Financial Timesa u francuskom Caneesu. Podsjetimo da je Međimurje u specijalizranom izdanju engleskog magazina, fDi Magzin, svrstano među prvih deset regija s manje od milijun i pol stanovnika u kategoriji kvalitete strategije za privlačenje stranih ulaganja. Nagradu je županu Matiji Posavcu predala glavna urednica Financial Timesa, Courtney Fingar.

U Cannesu su i direktorica REDEA-e Sandra Polanec Marinović, voditelj Odjela za razvoj gospodarstva u REDEA-i Jako Horvat, pročelnik Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Međimurske županije Darko Radanović i pročelnik Upravnog odjela za poslove župana Goran Gotal.

Između ostalog u županijskom priopćenju navode: uređenost, razvijena komunalna infrastruktura, ulaganje u programe, obrazovanje, transparentna javna uprava, efikasnost izdavanja građevinskih dozvola, korištenje EU fondova, kvalitetna razvojna agencija, dovest će do sve više kvalitete življenja i okruženja na sjeveru Hrvatske, kao atraktivne lokacija za investitore, poduzetništvo i razvoj uopće.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.