STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Hrvatska doputovala u Aleksandriju

SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO

Foto: HRS

Nakon nepuna tri sata leta, hrvatska rukometna reprezentacija stigla je do Egipta. Nešto više od 2131 kilometara zračne linije između Zagreba i Aleksandrije u kojoj će Hrvatska igrati susrete prvog dijela natjecanja na Svjetskom prvenstvu.

Zajedno s Hrvatskom, zrakoplovom Egyptaira u organizaciji Svjetske rukometne federacije (IHF), doputovala je i reprezentacija Slovenije. Kako mnogi igrači međusobno igraju u istim klubovima bila je to sjajna prilika za razmijenu mišljenja i dojmova o pripremama.

Uslijedilo je brzo antigensko testiranje koje je obavljeno u autobusu. Nakon toga put prema hotelu, uz policijsku i vojnu pratnju, koji je oko 80 km udaljen od Aleksandrije i dvorane u kojoj će se igrati susreti. Slijedilo je novo, ovoga puta PCR testiranje, a tek nakon rezutlata reprezentativci će moći izaći iz svojih soba.

Bez obzira na devet sati dugačak put, dobro raspoloženje nije ih napustilo.

– Lijepo je biti tu, drago mi je da sam tu s dečkima, imao sam sitnih problema s ozljedom, ali kroz nekoliko dana bih trebao doći na optimalnu razinu. Putovali smo charterom zajedno sa Slovencima, putovanje kao putovanje, atmosferica je uvijek odlična. Vidjeli smo neke stare prijatelje i tako, stigli smo sretno. Cijeli dan smo na putu i na testiranjima, sad čekamo daljnji plan tako da vjerujem od sutra da ćemo krenuti s našim planom kako treba. Nadam se da ćemo u ovim teškim trenucima za Hrvatsku, uspjeti barem malo razveseliti ljude. – rekao je hrvatski reprezentativac Igor Karačić po dolasku u Egipat.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.