STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dinamo stigao u Moskvu, Mamić govorio o kvaliteti CSKA

Nogometaši Dinama stigli su u Moskvu gdje sutra u 18:55 sati igraju utakmicu 2. kola Europske lige u skupini K protiv domaćeg CSKA.

Trener Zoran Mamić i napadač Bruno Petković bili su na raspolaganju ruskim novinarima na konferenciji za medije, no pitanja je dobio samo Mamić.

– CSKA je odlična momčad i ima izuzetne pojedince, no njihova snaga je u kolektivu zato ne treba izdvajati pojedinačne igrače. Svaki od igrača je vrlo kvalitetan, ali neću isticati nekog pojedinačno, rekao je trener Dinama u uvodu.

Komentirao je i situaciju u momčadi s obzirom na testiranja na koronavirus.

– Radili smo službena testiranja tri dana prije utakmice, jedan igrač nam nedostaje, no svi ostali su negativni i konkuriraju za utakmicu.

Novinare je zanimalo i ima li favorita u skupini u kojoj su još i Feyenoord i Wolfsberger.

– Favoriti? Ako gledamo tradiciju? Imamo. Ako gledamo financijsku stranu? Imamo. Ali ako gledamo kvalitetu o tome se može diskutirati, mi vjerujemo u svoju momčad i kvalitetu. Respektiramo sve, ali napravit ćemo se da prođemo dalje. Stadion je fantastičan, privilegija je tu igrati, vjerujem da ćemo dobro odigrati sutra i ostvariti dobar rezultat, kaže Mamić.

A na pitanje ruskog novinara je li igračima dao posebne upute kako zaobići ponajboljeg igrača u redovima CSKA-a Nikolu Vlašića:

– Zamolili smo neke njegove prijatelje da sutra bude malo slabiji nego što je inače, kratko je odgovorio Mamić.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.